Forellen var fina fisken och verktyg fick vi för att kunna bena med mera. Ett avspänt ställe i centrum där man kan slinka in, ta en bit mat och må gott. Bakoframmannen fick vi liksom på köpet.
Reklama:
Besök Krusovicka Pivnive om du vill koppla av, vill ha mat och öl till resonabla priser! Prisvärt och trevligt helt enkelt.
Låter väl yppans det där, även om jag inte fattar vilken firre det handlar om. För det är väl en firre som ska benas? Gillar enkla ställen utan kruseduller.
SvaraRaderaFirren var en forell och den serverades ... precis som den var, hel med allt skinn på å allt. Jag är ju inte van vid dylikt, blev lite förskräckt när den fine servitören kom in med en hel fisk på tallriken, men det är tydligen kutym, en vanlig rätt i Tjeckien. Landet ligger ju inte vid något hav, jag förmodar att insjöfisk är vanlig här. Den var för övrigt j-igt god, smakade fisk, välblanserat kryddad på ett mycket fördelaktigt sätt och den serverades het, nytillagad, vilket jag uppskattar mycket. Mamma visade vägen med verktygen förstås. Det hade jag aldrig räknat ut på egen hand. Det VAR ett enkelt ställe, UTAN krusiduller. Superbra.
SvaraRadera