Denna läckerhet inmundigades i lördags på caféet i gathörnet, där konditorn ständigt överträffar sig själv i saliga godsaker. I botten rispuffar indränkta i kraftigt smakande mörk choklad; ovanpå detta en för smaklökarna avundsvärd apelsincreme; choklad- och apelsindoftande sockerkakslager ovanpå avslutas med en hög våning moccamousse med orange "skal". Ja, ni får vara avundsjuka. Den var lika god som jag försöker att beskriva!Ett sammelsurium av tankar, känslor, idéer, förälskelser och aktiviteter från livet mitt. Oordnade och i ständigt skiftande nyanser och tonläge. Sådan är jag...upp & ner och hit & dit, dur & moll...
tisdag 3 november 2009
Halloweenbakelse
Denna läckerhet inmundigades i lördags på caféet i gathörnet, där konditorn ständigt överträffar sig själv i saliga godsaker. I botten rispuffar indränkta i kraftigt smakande mörk choklad; ovanpå detta en för smaklökarna avundsvärd apelsincreme; choklad- och apelsindoftande sockerkakslager ovanpå avslutas med en hög våning moccamousse med orange "skal". Ja, ni får vara avundsjuka. Den var lika god som jag försöker att beskriva!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jaaa - jag bliiir avundsjuk. En sån underbar skapelse och så originell. Vad är det för en massa underbara cafeer ni har i G-borg!? Kommer jag in på ett fik o ser en Delicatokaka går jag ut igen.
SvaraRadera